Over Timmerpartner

INDUSTRIALISATIE BOUW

VRAAGT OM SPECIFIEKE KENNIS

Nederland kent een tekort aan woningen. De ambitie om de bouwproductie te verhogen dwingt de bouw te professionaliseren en processen efficiënter te maken. Industrialisatie van het bouwproces neemt dan ook verder toe. Volledige bouwelementen worden door de timmerindustrie vooraf gefabriceerd wat foutmarges verkleint en de snelheid van bouwen verhoogd. De behoefte van een industrieel bouwproces is anders dan de traditionele bouw. Met name daar maakt Timmerpartner het verschil.

Timmerpartner is ruim 15 jaar specialist en leverancier van een breed assortiment producten benodigd door de prefab industrie. We denken mee met onze klanten om zowel hun proces als eindproduct te verbeteren. Van verpakking tot technische folies en van waterkering tot luchtdichting, onze afnemers rekenen op onze ervaring en kennis.

Tot onze klanten rekenen wij producenten van kozijnen, dakkapellen, gevelelementen en kapconstructies. Ook fabrikanten van volledig modulaire bouwsystemen of chalets worden door Timmerpartner voorzien van de juiste materialen.

Om op de steeds veranderende behoeften van de markt in te kunnen spelen evalueert Timmerpartner continue haar assortiment, logistiek en benodigde middelen. Zo blijven we in staat om materialen met de juiste kwaliteit en prijs verhouding te leveren en kunnen we ons aanbod constant actualiseren. Ons assortiment bestaat met name uit ondersteunende producten zoals bouwfolies, tapes, hijsbanden, EPDM en DPC folie, maar ook lateislabbe en loodvervangers. Naast ons standaard assortiment denken wij graag mee in ontwikkeling van nieuwe producten of het leveren van maatwerk oplossingen.